Zwemwater Aardenburg

Ontdek 20 zwemwaterlocaties rondom Aardenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes zeestranden en twee recreatieplassen. De andere twaalf zwemwaterlocaties liggen wat verder weg. Twee van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Aardenburg Binnen 30 minuten rijden.

Zwemwater bij Aardenburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

Zwemwater bij Aardenburg Meer dan een uur rijden.

14. Vlissingen Nolle Badstrand

Vlissingen Zeestrand ± 27 KM vanaf Aardenburg

Het Nolle Badstrand in Vlissingen ligt aan de monding van de Westerschelde en vormt de zuidwestelijke rand van de stad Vlissingen. De locatie bestaat uit twee delen, ten zuidwesten van de boulevard van Vlissingen ligt het Badstrand en direct achter het Nollebos ligt het Nollestrand. Beide delen wordt beschouwd als onderdeel van Nolle badstrand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Vlissingen Nolle Badstrand

16. Zoutelande Smidshoekje Badstrand

Zoutelande Zeestrand ± 33 KM vanaf Aardenburg

De locatie Zoutelande Smidshoekje badstrand ligt in de monding van de Westerschelde en is gelegen ten zuidwesten van de kern Zoutelande, grotendeels gesitueerd onder aan een kleine boulevard. Het betreft een zoutwater locatie welke onderhevig is aan getij. Het strand en de bodem van de zee bestaan uit zand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 13 zwemplekken bij Zoutelande Smidshoekje Badstrand

20. Oostkapelle Duinweg Badstrand

Oostkapelle Zeestrand ± 45 KM vanaf Aardenburg

De locatie Oostkapelle Duinweg Badstrand is gelegen ten noorden van het dorp Oostkapelle aan de Noordzee. Ten zuidwesten van de strandovergang is het natuurgebied de Manteling van Walcheren gelegen. Het betreft een zoutwater locatie welke onderhevig is aan getij. Het strand en de bodem van de zee bestaan uit zand.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij Oostkapelle Duinweg Badstrand