Subtropische zwembaden Aardenburg en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Aardenburg. Zes van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie Binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden bij Aardenburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

1. Lago Brugge Olympia

België Brugge Subtropisch zwembad ± 26 KM vanaf Aardenburg

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.

2. Lago Gent Rozebroeken

België Gent Subtropisch zwembad Buitenbad ± 42 KM vanaf Aardenburg

Het subtropisch zwemparadijs van LAGO Gent Rozebroeken biedt een unieke beleving voor jong en oud. Geniet van wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

3. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 53 KM vanaf Aardenburg

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

4. Lago Beveren De Meerminnen

België Beveren Subtropisch zwembad Buitenbad ± 72 KM vanaf Aardenburg

Het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen biedt een unieke beleving voor jong en oud met onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en een verwarmd buitenbad van 135 m². Er is ook een grote ligweide met leuke attracties en een zwemmersterras waar je kunt genieten van lekkere snacks en drankjes.

Subtropische zwembaden bij Aardenburg Meer dan een uur rijden.

5. Zwemparadijs Aquafun Oostduinkerke

België Oostduinkerke Subtropisch zwembad ± 69 KM vanaf Aardenburg

Waterpret beleef je het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun bij Oostduinkerke aan zee. Aquafun, met een oppervlakte van 2.000 m², is de ideale plek als je geen zin hebt in zout water. In het golfslagbad ervaar je het gevoel van de zee. Daarna ga je razendsnel door de Black Hole, een glijbaan in het donker met licht- en geluidseffecten. Laat je meeslepen door de stroming van de waterversnellers. Ook baby's en peuters kunnen volop plezier beleven in het baby- en kinderbad.

overzichtsfoto

6. Aqua Mundo - Port Zelande

Ouddorp Subtropisch zwembad ± 79 KM vanaf Aardenburg

Bij Port Zélande van Center Parcs kun je genieten van de Aqua Mundo met golfslagbad, Turbo Tunnel, glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, Kinder-doe-bad, buitenbad én Water Play House.

wildwaterbaan

8. Lago Lier De Waterperels

België Lier Subtropisch zwembad Buitenbad ± 104 KM vanaf Aardenburg

LAGO Lier De Waterperels biedt een subtropisch zwembad met kinderbaden, wildwaterbaan, waterglijbanen, golfslagbad, buitenbad, ligweide en zwemmersterras. Daarnaast is er ook een wellness met een warme lagune, sauna en stoombad.

9. Zwembad Sonsbeeck

Breda Subtropisch zwembad Buitenbad ± 128 KM vanaf Aardenburg

Zwembad Sonsbeeck in Breda beschikt over drie ruime zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een subtropisch recreatiebad met twee glijbanen van 50 en 88 meter lang. Voor de kleinste zwemmers is er een apart baby- en peuterbad met een kleine glijbaan. Daarnaast is er een grote ligweide en een buitenzwembad met sproeiers en een bubbelbank. De horeca biedt uitzicht op het recreatiebad. Gratis parkeren is mogelijk.

10. Zwembad De Fakkel

Ridderkerk Subtropisch zwembad Buitenbad ± 136 KM vanaf Aardenburg

Zwembad De Fakkel is een echt zwemparadijs voor sport, spel en ontspanning. Beleef een tropische sfeer in het subtropische Flamingobad, compleet met whirlpool, borrelbanken en een 60 meter lange waterglijbaan. De wildwaterkreek en peuterbaden met speelattracties maken het plezier compleet. Voor de sportievelingen is er het Orkabad, een wedstrijdbad van 25 bij 12 meter, inclusief instructiebaden voor kinderen. Buiten wachten het Dolfijnbad, een glijbaan en een gezellige ligweide met speeltoestellen. Tot slot bieden de stoomcabines en sauna's een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte.