Binnenzwembaden Aardenburg en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Aardenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg. Negen van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Aardenburg Binnen 30 minuten rijden.

2. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist ± 18 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

3. Interbad

België Sint-Kruis ± 19 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Zwembad Interbad in Sint-Kruis is een familie zwembad met een recreatiebad, glijbaan en peuterbad. Naast baantjes zwemmen kan je er ook waterspinnen.

4. Zwembad Scheldeveste

Breskens ± 20 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

Binnenzwembaden bij Aardenburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

6. Den Boer

België Zomergem ± 24 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met vijf zwembanen en een instructiebad met een diepte tot 70 centimeter.

7. Lago Brugge Olympia

België Brugge Subtropisch Zwembad ± 26 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.

8. Farys Noordzeebad

België Blankenberge ± 28 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Het Farys Noordzeebad in Blankenberge biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder massagebaden, Turkse stoombaden, waterspeeltuigen en een glijbaan. Het zwembad is gevuld met gezuiverd en verwarmd zeewater. Er is een 25-meterbad met een diepte van 135 tot 365 cm en een ploeterbad met een diepte van 56 tot 90 cm.

9. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen ± 32 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

11. Lago Gent Rozebroeken

België Gent Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 42 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs van LAGO Gent Rozebroeken biedt een unieke beleving voor jong en oud. Geniet van wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

12. Zwembad Puyenbroeck

België Wachtebeke Buitenzwembad ± 45 KM vanaf Aardenburg vogelvlucht afstand

Het zwembad in Puyenbroeck biedt verschillende zwembaden aan, waaronder een apart 50 meter zwembad. Het recreatiebad heeft een glijbaan en stroomversnellingsbad met borrelplaat, terwijl het doelgroepenbad een beweegbare bodem heeft. Er zijn ook 4 whirlpools en een familiewhirlpool, evenals 6 stoomhutten. In de zomerperiode is er een 50 meter buitenzwembad, een peuterbad buiten en een instructiebad buiten. Er is een zwembadlift voor rolstoelgebruikers.