Zwembaden Augustinusga (Stynsgea) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Augustinusga, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf buitenbaden, vier binnenbaden en vier combibaden.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Augustinusga (Stynsgea) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad de Kûpe

Buitenpost Binnenzwembad ± 5 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Het zwembad heeft een 6 baans 25 meter bad. Doormiddel van een klapwand wordt dit voor verschillende activiteiten in 2 delen gesplitst. Het is een licht en open zwembad dat in 2023 geopend is.

2. Zwembad Wettervlecke

Surhuisterveen Buitenzwembad ± 5 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

3. It Paradyske

Kollum Buitenzwembad ± 8 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

4. Zwembad De Woldzoom

Grootegast Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

5. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

6. Buitenbad Wotterwille

Marum Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

7. De Griffioen

Grijpskerk Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

11. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenzwembad Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

12. Tolhuisbad

Dokkum Binnenzwembad Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

13. Zwembad Dúndelle

Bakkeveen Buitenzwembad ± 21 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen biedt een verwarmd buitenzwembad met een 25-meterbad en een ondiep gedeelte, een apart gelegen bad voor de kleinste zwemmers, een springkuil met twee duikplanken en unieke onderwatervensters. De ligweide rondom het zwembad biedt diverse speeltoestellen en de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen.

14. Zwemkasteel Nienoord

Leek Binnenzwembad Buitenzwembad ± 22 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

15. Electra

Lauwerzijl Buitenzwembad ± 22 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

16. Zwemcentrum Zuidhorn

Zuidhorn Binnenzwembad ± 22 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

19. Hoogkerk

Groningen Buitenzwembad ± 30 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

20. De Wispel

Tijnje Buitenzwembad ± 31 KM vanaf Augustinusga vogelvlucht afstand

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.