Zwembaden Buitenpost (B├╗tenpost) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Buitenpost, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen buitenbaden, vijf binnenbaden en vier combibaden. De andere twee zwembaden liggen wat verder weg. E├ęn zwembad ligt er in Buitenpost zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Buitenpost (B├╗tenpost) Binnen 30 minuten rijden.

2. It Paradyske

Kollum Buitenzwembad ┬▒ 3 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

3. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenzwembad ┬▒ 4 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 ┬░C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

4. Zwembad Wettervlecke

Surhuisterveen Buitenzwembad ┬▒ 10 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

5. Zwembad De Woldzoom

Grootegast Buitenzwembad ┬▒ 12 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

6. De Griffioen

Grijpskerk Buitenzwembad ┬▒ 14 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

8. Tolhuisbad

Dokkum Binnenzwembad Buitenzwembad ┬▒ 16 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

10. Buitenbad Wotterwille

Marum Buitenzwembad ┬▒ 18 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

12. Electra

Lauwerzijl Buitenzwembad ┬▒ 20 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

14. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenzwembad Buitenzwembad ┬▒ 22 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

15. Zwemcentrum Zuidhorn

Zuidhorn Binnenzwembad ┬▒ 23 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

16. Zwemkasteel Nienoord

Leek Binnenzwembad Buitenzwembad ┬▒ 25 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

17. Zwembad D├║ndelle

Bakkeveen Buitenzwembad ┬▒ 27 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum D├║ndelle in Bakkeveen biedt een verwarmd buitenzwembad met een 25-meterbad en een ondiep gedeelte, een apart gelegen bad voor de kleinste zwemmers, een springkuil met twee duikplanken en unieke onderwatervensters. De ligweide rondom het zwembad biedt diverse speeltoestellen en de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen.

18. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenzwembad ┬▒ 28 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcaf├ę met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Zwembaden bij Buitenpost (B├╗tenpost) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

20. Sportcentrum de Hullen

Roden Binnenzwembad ┬▒ 30 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Hullen staat garant voor zwem-, sport- en speelplezier. Voor de allerkleinsten is er een recreatiebad met een speelhoek, uitgerust met een zwaan-glijbaan en een water spuitende kikker. Ook is er speelgoed beschikbaar. Voor de zwemliefhebbers zijn er mogelijkheden tot vrij zwemmen en banenzwemmen.