1. Reitdiep
De zwemlocatie garwerd ligt aan de westoever van het Reitdiep. De zwemlocatie wordt omringd door landelijk gebied
Bekijk alle faciliteiten bij ReitdiepDe zwemlocatie garwerd ligt aan de westoever van het Reitdiep. De zwemlocatie wordt omringd door landelijk gebied
Bekijk alle faciliteiten bij ReitdiepDe zwemlocatie is gelegen in recreatiepark Kardinge, te Groningen.
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatieplas KardingeStadsstrand Groningen Oosterhamrikkade
Bekijk alle faciliteiten bij Stadsstrand GroningenDe zwemlocatie Ruskenveen ligt in de gelijknamige plas en bevindt zich ten westen van de stad Groningen tussen de voormalige vloeivelden van de suikerfabriek en Hoogkerk. De zwemlocatie is vrij toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Rondom de plas liggen fiets- en wandelpaden. Paaltjes in de weg maken de plas ontoegankelijk voor voertuigen. Aan de noordzijde van de plas is een parkeerplaats.
Bekijk alle faciliteiten bij RuskenveenDe zwemlocatie Grunostrand is gelegen te Harkstede. Aan de oostzijde van de plas zijn 2 zwemstranden gelegen. De meest noordelijke is gelegen op de camping. Op deze locatie wordt de kontrole van de waterkwaliteit uitgevoerd.
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij GrunostrandDe zwemlocatie ligt in de plaats Engelbert. Engelbert is een dorp in de gemeente Groningen in de provincie Groningen. Het dorp ligt ten oosten van de stad.
Bekijk alle faciliteiten bij Natuurbad EngelbertDe zwemlocaties Lauwersoog strand Meerkoet en Lepelaar liggen in het noordoostelijk gebied van het Lauwersmeer, aan het Nieuwe Robbengat en nabij het dorp Lauwersoog.
Bekijk faciliteiten bij alle 5 zwemplekken bij LauwersmeerDe zwemlocatie Suyderoogh ligt aan een vijver in het recreatiepark Suyderoogh nabij Lauwersoog
Bekijk alle faciliteiten bij SuyderooghDe zwemlocatie is gelegen in het noorden van de gemeente Leek, direct aan de zuidzijde van de Rijksweg A7. De zwemlocatie ligt ingesloten tussen het dorp Lettelbert en de Rijksweg A7. Langs de oostkant ligt het Lettelberterdiep. Omdat de plas wordt omgeven door houtopstand heeft de zwemlocatie een beschutte ligging.
Bekijk alle faciliteiten bij LettelberterplasDe zwemlocatie is gelegen aan de Hoornseplas. De Hoornseplas ligt ten zuiden van de stad Groningen en ten westen van de Rijksweg A28. Direct naast de Hoornseplas liggen nog twee meren, genaamd het Hoornsemeer en het Paterswoldsemeer. Door middel van een dam, de Nijdam, is de Hoornseplas afgescheiden van deze twee meren. Honden zijn alleen inde periode oktober t/m april toegestaan.
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij HoornseplasDe zwemlocatie de Lijte is gelegen aan het Paterswoldsemeer. De locatie heeft een klein zandstrand en een ligweide.
Bekijk alle faciliteiten bij De Lijte (Paterswoldsemeer)Recreatiegebied aan de westzijde van het Lauwersmeer nabij Landal Esonstad
Bekijk alle faciliteiten bij Lauwersmeer OostmahornDe zwemlocatie Schildmeer is gelegen te Steendam. Het dorp ligt aan de oude weg van Noordbroek naar Appingedam. Het Schildmeer wordt vanuit het zuidwesten gevoed door het afwateringskanaal van Duurswold en vanuit het noorden door de Groeve.
Bekijk alle faciliteiten bij SchildmeerDe zwemlocatie Zwaneveldsgat is gelegen te Kolham. Kolham is een streekdorp op een zandrug.
Bekijk alle faciliteiten bij ZwaneveldsgatZwemlocatie Recreatiepark Westerkwartier maakt deel uit van de gelijknamige camping en is gelegen in agrarisch gebied even ten noorden van Niebert in de gemeente Leek.
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiepark WesterkwartierDe zwemlocatie ligt op Schiermonnikoog ten noordoosten van het dorp Schiermonnikoog. De zwemplas ligt beschut in een bos- en duingebied en is eigendom van Natuurmonumenten. Het meertje is gegraven ten behoeve van zandwinning voor dijkverbeteringwerken begin ’60-er jaren. Om de goede waterkwaliteit stabiel te houden is een helofytenfilter aangelegd.
Bekijk alle faciliteiten bij BerkenplasHet badstrand wordt ook we Badstrand De Grilk genoemd. Het strand van Schiermonnikoog is erg breed, circa 500 tot 750 meter breed. Tegen de duinen vormen zich onder de dynamiek van wind en zand nieuwe ” duinen, die na enige tijd begroeit raken met helmgras en andere pioniervegetatie. Achter de eerste nieuwe duinenrij ter hoogte van het badstrand bevindt zich een meeuwenkolonie.
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Prins Bernhardweg