Binnenzwembaden Baflo en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Baflo, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden en één combibad. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden BafloBinnen 30 minuten auto rijden

1. Zwembad De Beemden

Zwembad Bedum Binnen Buiten ± 10 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

2. Willem-Alexander Sportcentrum

Zwembad Groningen Binnen ± 17 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

3. Zwemcentrum Zuidhorn

Zwembad Zuidhorn Binnen ± 19 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

4. Zwembad de Parrel

Zwembad Groningen Binnen ± 19 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

5. Kardinge

Zwembad Groningen Binnen ± 19 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Sportcentrum Kardinge beschikt over verschillende zwembaden. Het 25 meter bad heeft 6 banen en is 15 meter breed, ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter en is geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten. Het recreatiebad met golven is ingericht met een gezellig strandthema en heeft verschillende waterelementen, bubbelbaden, stoomcabines en een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide.

Binnenzwembaden BafloTussen 30 minuten en een uur auto rijden

8. Zwemkasteel Nienoord

Zwembad Leek Binnen Buiten ± 30 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

9. Scharlakenhof

Zwembad Haren (Groningen) Binnen ± 31 KM vanaf Baflo vogelvlucht afstand

Bij Zwembad Scharlakenhof kunt u genieten van drie ruime zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad met vijf banen, een instructiebad voor kinderen en een uniek RVS recreatiebad van ongeveer 20x10 meter. Dit zwembad heeft een continue temperatuur van 32 graden.