Zwembaden Balk en omgeving

Ontdek 20 zwembaden rondom Balk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere dertien zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Balk Binnen 30 minuten rijden.

1. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

2. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 10 KM vanaf Balk

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

5. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 21 KM vanaf Balk

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

7. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 30 KM vanaf Balk

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

Zwembaden bij Balk Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 31 KM vanaf Balk

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

12. Zwembad 't Bun

Urk Binnenbad ± 33 KM vanaf Balk

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

14. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 41 KM vanaf Balk

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

15. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 41 KM vanaf Balk

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

16. Zwembad Blokzijl

Blokzijl Buitenbad ± 42 KM vanaf Balk

Het verwarmde openluchtzwembad van Zwembad Blokzijl biedt twee baden voor jong en oud. Omringd door bomen en een grote zonneweide is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de warme zomerzon. Na een verkwikkende duik in het zwembad kun je genieten van een verfrissend drankje in de gezellige horecagelegenheid.