Binnenzwembaden Balk en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Balk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, één subtropisch zwembad en een combibad. De andere vijf binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Balk Binnen 30 minuten rijden.

1. Camping 't Hop

Wijckel

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

2. Recreatiepark De Kuilart

Koudum ± 10 KM vanaf Balk vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

5. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 21 KM vanaf Balk vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

7. Bosbad

Emmeloord Buitenzwembad ± 30 KM vanaf Balk vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

Binnenzwembaden bij Balk Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Zwembad 't Bun

Urk ± 33 KM vanaf Balk vogelvlucht afstand

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

12. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen ± 41 KM vanaf Balk vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.