Binnenzwembaden Banholt en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Banholt, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, drie combibaden en twee subtropische zwembaden. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Banholt Binnen 30 minuten rijden.

1. Mosaqua

Gulpen Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 8 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

2. Zwembad de Treffer

Eijsden Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

De Treffer biedt verschillende zwembadfaciliteiten, waaronder een recreatiezwembad, doelgroepenbad, 25m bad binnen, buitenzwembad en kinderbad buiten.

6. Sportoase Montaignehof

België Lanaken ± 21 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.

8. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 25 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

9. Steinerbos

Stein Buitenzwembad ± 26 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

Binnenzwembaden bij Banholt Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Buitenzwembad ± 22 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

11. D'r Pool

Kerkrade ± 25 KM vanaf Banholt vogelvlucht afstand

Zwembad Hoensbroek beschikt over een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers en een recreatiebad met glijbaan, ideaal voor een dagje uit met het gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, waar zij veilig kunnen spetteren. Daarnaast is er een verwarmd bad voor wie op zoek is naar ontspanning. Naast de zwemfaciliteiten biedt de locatie ook horecagelegenheden waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.