Binnenzwembaden Voerendaal en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Voerendaal, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, drie combibaden en twee subtropische zwembaden. Eén binnenzwembad ligt er in Voerendaal zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Voerendaal Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Voerendaal

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

6. Mosaqua

Gulpen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 11 KM vanaf Voerendaal

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

7. D'r Pool

Kerkrade Binnenbad ± 12 KM vanaf Voerendaal

Zwembad Hoensbroek beschikt over een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers en een recreatiebad met glijbaan, ideaal voor een dagje uit met het gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, waar zij veilig kunnen spetteren. Daarnaast is er een verwarmd bad voor wie op zoek is naar ontspanning. Naast de zwemfaciliteiten biedt de locatie ook horecagelegenheden waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

8. Op de Berg

Schinveld Binnenbad ± 13 KM vanaf Voerendaal

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

10. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 15 KM vanaf Voerendaal

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

11. Steinerbos

Stein Binnenbad Buitenbad ± 19 KM vanaf Voerendaal

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.