Binnenzwembaden Beek (Limburg) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Beek (Limburg), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vier combibaden en één subtropisch zwembad. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Beek (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

2. Steinerbos

Stein Binnenbad Buitenbad ± 4 KM vanaf Beek (Limburg)

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

3. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 5 KM vanaf Beek (Limburg)

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

6. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Beek (Limburg)

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

8. Sportplaza het Anker

Buchten Binnenbad ± 15 KM vanaf Beek (Limburg)

Het Anker is een veelzijdige locatie waar sport en ontspanning samenkomen. Met een 25-meterbad dat geleidelijk overgaat van half-diep naar een diepte van 3,35 meter, is er ruimte voor allerlei zwemactiviteiten. Voor de kleintjes is er een peuterbad met een JIP glijbaan en regendouche. Naast zwemfaciliteiten biedt Het Anker een glijbaan voor extra plezier en een lage duikplank voor de waaghalzen. Sportievelingen kunnen terecht in de sporthal of op de tennisbaan, terwijl de dojo ruimte biedt voor bijvoorbeeld yoga. Voor zakelijke bijeenkomsten is er een vergaderruimte beschikbaar. Ontspanning na inspanning vind je in het restaurant of op het terras. Met gratis parkeren, een fietsenstalling, kleedkamers, kluisjes en gratis Wi-Fi is aan alle gemakken gedacht.

11. Aquadroom Zwembad

België Maaseik Binnenbad ± 16 KM vanaf Beek (Limburg)

Zwembad Aquadroom in Maaseik biedt verschillende baden vervaardigd uit roestvrij staal met onderwater LED verlichting. De glijbanen zijn een echte attractie, met een 125 meter lange familieglijbaan en een 95 meter lange black-hole glijbaan met speciale lichteffecten.

12. Sportoase Montaignehof

België Lanaken Binnenbad ± 17 KM vanaf Beek (Limburg)

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.