Binnenzwembaden Beek (Limburg) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Beek (Limburg), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en vijf combibaden. Twee van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Beek (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

2. Steinerbos

Zwembad Stein Binnen Buiten ± 4 KM vanaf Beek (Limburg) vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

3. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ± 5 KM vanaf Beek (Limburg) vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

11. Aquadroom

België Zwembad Maaseik Binnen ± 16 KM vanaf Beek (Limburg) vogelvlucht afstand

Zwembad Aquadroom in Maaseik biedt verschillende baden vervaardigd uit roestvrij staal met onderwater LED verlichting. De glijbanen zijn een echte attractie, met een 125 meter lange familieglijbaan en een 95 meter lange black-hole glijbaan met speciale lichteffecten.

12. Sportoase Montaignehof

België Zwembad Lanaken Binnen ± 17 KM vanaf Beek (Limburg) vogelvlucht afstand

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.