Subtropische zwembaden Beek (Limburg) en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Beek (Limburg). Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier zwempardijzen. De andere zes subtropische zwembaden liggen wat verder weg. Vijf van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden in de buurt van Beek (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

1. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 5 KM vanaf Beek (Limburg)

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

2. Mosaqua

Gulpen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 21 KM vanaf Beek (Limburg)

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

3. Zwemparadijs Hengelhoef

België Houthalen-Helchteren Subtropisch zwembad ± 32 KM vanaf Beek (Limburg)

Zwemparadijs Hengelhoef is een subtropisch zwemparadijs met verschillende faciliteiten. Er is een groot golfslagbad en voor de kleintjes is er een apart kleuter- en peuterbad waar ze veilig kunnen spelen. Avontuurliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan in de Razende Rivier, een spectaculaire wildwaterbaan. Er zijn waterkanonnen, 3 glijbanen en een whirlpool. Verken ook de Scuba-rama, een onderwateraquarium, en zwem lekker buiten in de Blue Lagoon.

tripper logo Zwemparadijs Hengelhoef tickets met korting via Tripper

4. Aquana

Duitsland Würselen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 36 KM vanaf Beek (Limburg)

Aquana in Würselen biedt een onvergetelijke ervaring met spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden, de Black Hole, het golfslagbad en de Masterblaster. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin. Daarnaast is er een 25 meterbad met springtoren en een groot buitenbad dat geopend is bij zomerse temperaturen.

tripper logo Aquana tickets met korting via Tripper

Subtropische zwembaden bij Beek (Limburg) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

5. Aqua Mundo Eperheide

België Peer Subtropisch zwembad ± 38 KM vanaf Beek (Limburg)

Geniet van een dagje Erperheide. In Aquamundo waan je je in een subtropisch paradijs. In het lagunebad naast het golfslagbad kan je heerlijk relaxen tussen de palmbomen en rotsen. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, in de snelle wildwaterbaan. Roetsj door de bochten van 34 meter of 84 meter glijbanen. Laat je een rondje meevoeren op de gemoedelijke stroming van de Lazy River en ontspannen in de bubbelbaden. In het veilige peuterbad met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

overzichtsfoto erperheide

6. Lago Pelt Dommerslag

België Pelt Subtropisch zwembad Buitenbad ± 52 KM vanaf Beek (Limburg)

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

7. Vakantiepark De Lommerbergen

Reuver Subtropisch zwembad ± 54 KM vanaf Beek (Limburg)

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd bubbelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen.

overzicht

8. Lago Sint-Truiden Bloesembad

België Sint-Truiden Subtropisch zwembad Buitenbad ± 59 KM vanaf Beek (Limburg)

LAGO Sint-Truiden Bloesembad biedt het hele jaar door een subtropische zwemervaring met een constante temperatuur van 30°C. Tijdens de lente en zomer zijn er buitenbaden, een zwemvijver en een ligweide beschikbaar. Voor de kleintjes is er een fantasierijke waterwereld met fonteinen en een kinderbad. Voor de avonturiers zijn er hoge golven, een wilde rivier, waterglijbanen en een VR-slide. Het all-weather verwarmd buitenbad is het hele jaar door geopend en de zwemvijver is tijdens de zomermaanden dagelijks beschikbaar.

9. Zwemparadijs De Berckt

Baarlo Subtropisch zwembad ± 65 KM vanaf Beek (Limburg)

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

10. Aqua Mundo - De Kempervennen

Westerhoven Subtropisch zwembad ± 65 KM vanaf Beek (Limburg)

De Kempervennen heeft een Aqua Mundo met een golfslagbad, wildwaterbaan, snorkelbad en Kinder-doe-bad in een Egyptisch thema. Daarnaast is er een lang zandstrand aan het meer met gemarkeerd zwemgedeelte.

Het zwemparadijs heeft twee gave glijbanen. De Aqua Loop is de eerste loopinglijbaan van Nederland. Je schiet omlaag met zo'n 50 kilometer per uur en hebt het gevoel dat je een looping maakt. In de Aqua Racer ga je met z'n tweeën in een rubberband de 105 meter lange glijbaan af.

overzichtsfoto de kempervennen