Binnenzwembaden Buitenpost (B没tenpost) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Buitenpost, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden en vier combibaden. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. E茅n binnenzwembad ligt er in Buitenpost zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Buitenpost (B没tenpost) Binnen 30 minuten rijden.

4. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten 卤 16 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

7. Zwemcentrum Zuidhorn

Zwembad Zuidhorn Binnen 卤 23 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

8. Zwemkasteel Nienoord

Zwembad Leek Binnen Buiten 卤 25 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

9. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen 卤 28 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcaf茅 met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Binnenzwembaden bij Buitenpost (B没tenpost) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten 卤 31 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

12. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten 卤 33 KM vanaf Buitenpost vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.