Binnenzwembaden Buitenpost (Bûtenpost) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Buitenpost, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden en vier combibaden. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Buitenpost zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Buitenpost (Bûtenpost) Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenbad ± 4 KM vanaf Buitenpost

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

4. Tolhuisbad

Dokkum Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Buitenpost

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

6. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenbad Buitenbad ± 22 KM vanaf Buitenpost

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

7. Zwemcentrum Zuidhorn

Zuidhorn Binnenbad ± 23 KM vanaf Buitenpost

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

8. Zwemkasteel Nienoord

Leek Binnenbad Buitenbad ± 25 KM vanaf Buitenpost

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

9. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 28 KM vanaf Buitenpost

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Binnenzwembaden bij Buitenpost (Bûtenpost) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Sportcentrum de Hullen

Roden Binnenbad ± 30 KM vanaf Buitenpost

Sportcentrum De Hullen staat garant voor zwem-, sport- en speelplezier. Voor de allerkleinsten is er een recreatiebad met een speelhoek, uitgerust met een zwaan-glijbaan en een water spuitende kikker. Ook is er speelgoed beschikbaar. Voor de zwemliefhebbers zijn er mogelijkheden tot vrij zwemmen en banenzwemmen.

11. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 31 KM vanaf Buitenpost

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

12. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 33 KM vanaf Buitenpost

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.