Binnenzwembaden Leeuwarden (Ljouwert) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Leeuwarden, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf combibaden en vijf binnenbaden. De andere twee binnenzwembaden liggen wat verder weg. Twee binnenzwembaden liggen er in Leeuwarden zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Leeuwarden (Ljouwert) Binnen 30 minuten rijden.

1. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

2. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

3. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten ± 10 KM vanaf Leeuwarden vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

7. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ± 23 KM vanaf Leeuwarden vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

9. Zwembad 't Derde Haad

Zwembad Harlingen Binnen ± 33 KM vanaf Leeuwarden vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Binnenzwembaden bij Leeuwarden (Ljouwert) Tussen 30 minuten en een uur rijden.