Buitenzwembaden dichtbij Tijnje

In dit overzicht vind je alle openluchtzwembaden dichtbij Tijnje. Buitenzwembaden zijn meestal alleen geopend in het zomerseizoen van mei tot september.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad De Himrik

Buitenzwembad in Hemrik
± 13 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Zwembad Jubbega

Buitenzwembad in Jubbega
± 13 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

't Baaijersplak

Buitenzwembad in Garijp
± 20 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Dobbe

Buitenzwembad in Noordwolde (Fryslân)
± 24 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde heeft verschillende baden, een speelweide, glijbaan, springplank, kiosk en meer. Het zwemwater wordt verwarmd tot 22°C en het zwembad ligt midden in een prachtig recreatiegebied.

Zwembad Dúndelle

Buitenzwembad in Bakkeveen
± 25 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum Dúndelle in Bakkeveen biedt een verwarmd buitenzwembad met een 25-meterbad en een ondiep gedeelte, een apart gelegen bad voor de kleinste zwemmers, een springkuil met twee duikplanken en unieke onderwatervensters. De ligweide rondom het zwembad biedt diverse speeltoestellen en de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen.

Zwembad Wettervlecke

Buitenzwembad in Surhuisterveen
± 26 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Zwembad Wettervlecke biedt verschillende faciliteiten aan voor jong en oud. Het openluchtzwembad in Surhuisterveen is geopend van 27 april t/m 16 september 2023. Er zijn verschillende tijden voor baantjes zwemmen en vrij zwemmen, en ouders met peuters kunnen de hele dag gebruik maken van het peuterbad en ondiepe gedeelte.

Buitenbad Wotterwille

Buitenzwembad in Marum
± 29 KM vanaf Tijnje vogelvlucht afstand

Bij Buitenbad Wotterwille in Marum kun je genieten van een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Het recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Er is een glijbaan van 28 meter, een omheind peuterbad, duikkuil met twee duikplanken, horecagelegenheid met twee terrassen en een grote ligweide.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.