Subtropische zwembaden Kerkrade en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Kerkrade. Zes subtropische zwembaden liggen er binnen een uur rijden. Vijf van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden in de buurt van Kerkrade Binnen 30 minuten rijden.

1. Aquana

Duitsland Subtropisch zwembad W├╝rselen ┬▒ 11 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Aquana in W├╝rselen biedt een onvergetelijke ervaring met zijn spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden en de Aqua-achtbaan, waar u met waterdruk op en neer kunt gaan. Naast deze avontuurlijke activiteiten, is er ook een overdekt zwembad van 25 meter met een springtoren, een golfslagbad, een zwembad voor kinderen en een buitenzwembad. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin.

tripper logo Aquana dagticket met korting via Tripper

Subtropische zwembaden bij Kerkrade Tussen 30 minuten en een uur rijden.

3. Zwemparadijs Hengelhoef

Belgi├ź Subtropisch zwembad Houthalen-Helchteren ┬▒ 57 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Zwemparadijs Hengelhoef is een subtropisch zwemparadijs met verschillende faciliteiten. Er is een groot golfslagbad en voor de kleintjes is er een apart kleuter- en peuterbad waar ze veilig kunnen spelen. Avontuurliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan in de Razende Rivier, een spectaculaire wildwaterbaan. Er zijn waterkanonnen, 3 glijbanen en een whirlpool. Verken ook de Scuba-rama, een onderwateraquarium, en zwem lekker buiten in de Blue Lagoon.

tripper logo Zwemparadijs Hengelhoef dagticket met korting via Tripper

5. Aqua Mundo Eperheide

Belgi├ź Subtropisch zwembad Peer ┬▒ 62 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

In Aquamundo waan je je in een subtropisch paradijs. In het lagunebad naast het golfslagbad kan je heerlijk relaxen tussen de palmbomen en rotsen. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, in de snelle wildwaterbaan. Roetsj door de bochten van 34 meter of 84 meter glijbanen. Laat je een rondje meevoeren op de gemoedelijke stroming van de Lazy River en ontspannen in de bubbelbaden. In het veilige peuterbad met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

6. Zwemparadijs De Berckt

Subtropisch zwembad Baarlo ┬▒ 70 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Subtropische zwembaden bij Kerkrade Meer dan een uur rijden.

7. Lago Pelt Dommerslag

Belgi├ź Subtropisch zwembad Pelt Subtropisch Buiten ┬▒ 76 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

8. Lago Sint-Truiden Bloesembad

Belgi├ź Subtropisch zwembad Sint-Truiden Subtropisch Buiten ┬▒ 80 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

LAGO Sint-Truiden Bloesembad biedt het hele jaar door een subtropische zwemervaring met een constante temperatuur van 30┬░C. Tijdens de lente en zomer zijn er buitenbaden, een zwemvijver en een ligweide beschikbaar. Voor de kleintjes is er een fantasierijke waterwereld met fonteinen en een kinderbad. Voor de avonturiers zijn er hoge golven, een wilde rivier, waterglijbanen en een VR-slide. Het all-weather verwarmd buitenbad is het hele jaar door geopend en de zwemvijver is tijdens de zomermaanden dagelijks beschikbaar.

10. Zwemparadijs Prinsenmeer

Subtropisch zwembad Ommel Subtropisch Buiten ┬▒ 85 KM vanaf Kerkrade vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.