Zwemmen Kommerzijl en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Kommerzijl, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden, vier binnenbaden, één combibad en acht open water zwemplekken.

Zwemmen in de buurt van Kommerzijl Binnen 30 minuten rijden.

1. De Griffioen

Grijpskerk Buitenzwembad ± 4 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

2. Electra

Lauwerzijl Buitenzwembad ± 5 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

3. strand zoutkamp

Zoutkamp Zwemwater ± 8 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

strand zoutkamp in onderzoek

Waterkwaliteit Goed
Faciliteiten onbekend

4. Zwemcentrum Zuidhorn

Zuidhorn Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

7. Zwembad De Woldzoom

Grootegast Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad De Woldzoom in Doezum beschikt over meerdere baden, waaronder een peuterbad, instructiebad met familieglijbaan en een 25 meter bad met springplanken en glijbaan. Verder zijn er faciliteiten zoals een zonneweide, speeltoestellen, kiosk, trampolines en kleedaccommodatie.

8. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenzwembad ± 15 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

9. Lettelberterplas

Lettelbert Zwemwater ± 16 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

De zwemlocatie is gelegen in het noorden van de gemeente Leek, direct aan de zuidzijde van de Rijksweg A7. De zwemlocatie ligt ingesloten tussen het dorp Lettelbert en de Rijksweg A7. Langs de oostkant ligt het Lettelberterdiep. Omdat de plas wordt omgeven door houtopstand heeft de zwemlocatie een beschutte ligging.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn

10. Zwembad de Kûpe

Buitenpost Binnenzwembad ± 16 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Het zwembad heeft een 6 baans 25 meter bad. Doormiddel van een klapwand wordt dit voor verschillende activiteiten in 2 delen gesplitst. Het is een licht en open zwembad dat in 2023 geopend is.

11. It Paradyske

Kollum Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

12. De Hoge Vier

Winsum Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Vier is een verwarmd openluchtbad met een diep bad van 15 x 25 meter en een ondiep bad van 30 x 15 meter. Er is een apart peuterbad met een eigen glijbaantje. Het zwembad heeft een bijna 13 meter lange en 4 meter brede familie waterglijbaan. Bezoekers kunnen ontspannen op de uitgestrekte zonneweide en diverse terrassen. Voor versnaperingen is er een kiosk aanwezig.

13. Lauwersmeer

Lauwersoog Zwemwater ± 17 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Strand Brilduiker is het meest zuidelijk gelegen strandje aan de oostkant van het Lauwersmeer aan het nieuwe Robbengat. Op dit strand zijn het hele jaar door honden toegestaan

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

14. Suyderoogh

Lauwersoog Zwemwater ± 17 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Suyderoogh ligt aan een vijver in het recreatiepark Suyderoogh nabij Lauwersoog

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid EHBO EHBO Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn

15. Lauwersmeer

Lauwersoog Zwemwater ± 18 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Strand Kleine zwaan is 1 van de vijf strandjes aan de oostzijde van het Lauwersmeer aan het nieuwe Robbengat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

16. Zwemkasteel Nienoord

Leek Binnenzwembad Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

17. Lauwersmeer

Lauwersoog Zwemwater ± 18 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Strand Zeearend is de middelste van de 5 strandjes aan de oostelijke kant van het Lauwermeer in de provincie Groningen

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

18. Hoogkerk

Groningen Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

19. Lauwersmeer Oostmahorn

Anjum Zwemwater ± 19 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

Recreatiegebied aan de westzijde van het Lauwersmeer nabij Landal Esonstad

Waterkwaliteit Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

20. Lauwersmeer

Lauwersoog Zwemwater ± 19 KM vanaf Kommerzijl vogelvlucht afstand

De zwemlocaties Lauwersoog meerkoet en lepelaar liggen in het noordoostelijk gebied van het Lauwersmeer, aan het Nieuwe Robbengat en nabij het dorp Lauwersoog.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem