Zwemmen Noordeinde (Nieuwkoop) en omgeving

Ontdek 12 zwembaden en 8 natuurzwemplekken dichtbij Noordeinde (Nieuwkoop), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf combibaden, vier binnenbaden, drie buitenbaden, vijf open water zwemplekken, twee recreatieplassen en één strandje.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Noordeinde (Nieuwkoop) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 3 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

6. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.

8. De kleine Oase

Leimuiden Buitenbad ± 10 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad de Kleine Oase met drie verschillende baden biedt het zwembad voor ieder wat wils. Het peuterbadje is ideaal voor de allerkleinsten om veilig in het water te spelen, terwijl het instructiebad met een diepte van 60 tot 120 cm perfect is voor zwemlessen en beginnende zwemmers. Meer ervaren zwemmers kunnen terecht in het diepe bad, dat varieert van 140 tot 200 cm diep.

9. Veenweidebad

Mijdrecht Binnenbad ± 10 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Het Veenweidebad in Mijdrecht beschikt over twee grote zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x17 meter en een doelgroepenbad van 16x10 meter. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over extra faciliteiten voor senioren en kinderen, zoals een tillift en een mindervalide toilet. Daarnaast is er een recreatiebad met een grote glijbaan, een peuterbad en een stroomversnelling, en zijn er twee whirlpools.

10. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 11 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

14. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

17. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

18. Zwembad De Meerkamp

Amstelveen Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Zwembad De Meerkamp biedt alles voor een dag vol waterplezier. Je kunt heerlijk meedeinen op de golven in ons golfslagbad, een weldadig stoombad nemen in een van onze stoomcabines en even tot rust komen in onze hot whirlpools met aroma therapie. Buiten is er een peuterbad, wedstrijdbad en een zonneweide.

20. Poel's Up

Amstelveen Buitenbad ± 17 KM vanaf Noordeinde (Nieuwkoop)

Bij Poel's Up in Amstelveen kun je genieten van het enige drijvende buitenzwembad van Nederland. Het buitenzwembad van Poel’s Up is vanaf opening alléén toegankelijk in combinatie met een reservering van een tafel!