Zwembaden Sint-Annaparochie en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Sint-Annaparochie, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, drie buitenbaden en twee combibaden. De andere elf zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Sint-Annaparochie Binnen 30 minuten rijden.

2. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

3. De Sawn Stjerren

Hallum Buitenbad ± 12 KM vanaf Sint-Annaparochie

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

4. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

6. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 17 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

7. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 24 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

8. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 26 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Zwembaden bij Sint-Annaparochie Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Tolhuisbad

Dokkum Binnenbad Buitenbad ± 30 KM vanaf Sint-Annaparochie

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

12. Zwembad Mounewetter

Witmarsum Buitenbad ± 30 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad Mounewetter heeft een 25 meter bad met een hoge en lageduikplank, een recreatiebad met duo glijbaan en een waterspeeltuin. Er is ook een peuterbad en een mooie grote ligweide.

16. It Paradyske

Kollum Buitenbad ± 41 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

18. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenbad ± 43 KM vanaf Sint-Annaparochie

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

19. Zwembad de Kûpe

Buitenpost Binnenbad ± 43 KM vanaf Sint-Annaparochie

Het zwembad heeft een 6 baans 25 meter bad. Doormiddel van een klapwand wordt dit voor verschillende activiteiten in 2 delen gesplitst. Het is een licht en open zwembad dat in 2023 geopend is.

20. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenbad Buitenbad ± 45 KM vanaf Sint-Annaparochie

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.