Zwemmen Ter Aar en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Ter Aar, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier buitenbaden, vier combibaden, drie binnenbaden, zeven open water zwemplekken, één strandje en een recreatieplas.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Ter Aar Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 4 KM vanaf Ter Aar

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

2. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 4 KM vanaf Ter Aar

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

5. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Ter Aar

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.

9. De kleine Oase

Leimuiden Buitenbad ± 9 KM vanaf Ter Aar

Zwembad de Kleine Oase met drie verschillende baden biedt het zwembad voor ieder wat wils. Het peuterbadje is ideaal voor de allerkleinsten om veilig in het water te spelen, terwijl het instructiebad met een diepte van 60 tot 120 cm perfect is voor zwemlessen en beginnende zwemmers. Meer ervaren zwemmers kunnen terecht in het diepe bad, dat varieert van 140 tot 200 cm diep.

14. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 12 KM vanaf Ter Aar

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

17. Zwembad De Waterlelie

Aalsmeer Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Ter Aar

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt een buitenzwembad met een 25 meter bad, familie glijbaan, duikplank, aflopend speelbad met kleine glijbaan en fonteinen en een ondiep peuterbad met speelplaats. Er is ook een groene ligweide om van het mooie weer te genieten.