Zwembaden en zwemplekken dichtbij Valkenburg (Limburg)

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Valkenburg (Limburg).

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad Meerssen

± 7 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

De Joffer

± 10 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Mosaqua

± 10 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, belevingsdouches en glijbanen voor de kinderen.

Geusseltbad

± 10 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Zwembad Geulle

± 11 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

De Haamen

± 12 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Sportlandgoed De Haamen beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een 25 meter zwembad met een instructie-/therapiebad.

Plas WRC Eijsden (Hoge Weerd) Maastricht

± 14 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand Entree

De zwemplek Naturistenvereniging Maasplassen Maastricht ligt in de gemeente Maastricht. De locatie is gelegen tussen de plaatsen Gronsveld en Kanne. In het noorden bevindt zich Maastricht. Op het strand van de zwemwaterlocatie zijn geen honden en paarden toegestaan.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Naaktstrand Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Jekerdal

± 14 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Het zwembad Jekerdal in het hart van Maastricht is geopend van mei tot september en draait volledig op vrijwilligers. Het is enkel toegankelijk voor leden.

Laco Sportcentrum Glanerbrook

± 14 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

Plas Wrc Eijsden, Oost Maarland Zuid

± 15 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.