Binnenzwembaden Valkenburg (Limburg) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Valkenburg (Limburg), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vijf combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Valkenburg (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

3. Mosaqua

Subtropisch zwembad Gulpen Subtropisch Buiten ± 10 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

7. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Zwembad Geleen Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

8. Steinerbos

Zwembad Stein Binnen Buiten ± 16 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

11. Sportoase Montaignehof

België Zwembad Lanaken Binnen ± 18 KM vanaf Valkenburg (Limburg) vogelvlucht afstand

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.