Buitenzwembaden Wommels en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden rondom Wommels, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie buitenbaden en twee combibaden. De andere zeven buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Wommels zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Wommels Binnen 30 minuten rijden.

3. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 23 KM vanaf Wommels vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

4. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten ± 27 KM vanaf Wommels vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

Buitenzwembaden bij Wommels Tussen 30 minuten en een uur rijden.

7. De Sawn Stjerren

Buitenzwembad Hallum ± 33 KM vanaf Wommels vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

12. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ± 46 KM vanaf Wommels vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.