Zwemmen Aalst (Zaltbommel) en omgeving

Ontdek 5 zwembaden en 15 natuurzwemplekken dichtbij Aalst (Zaltbommel), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één combibad, een buitenbad, zeven open water zwemplekken, zes recreatieplassen en twee stranden.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Aalst (Zaltbommel) Binnen 30 minuten rijden.

3. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 2 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

7. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

12. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 12 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

15. Olympia Bad

Waalwijk Binnenbad ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad Olympia heeft drie verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met zes banen en heeft een temperatuur van 27,5 graden. Het doelgroepenbad heeft een beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31,5 graden en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, waterparaplu, verschillende streams en een whirpool. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

16. Heygrave

Vlijmen Binnenbad ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.

20. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 16 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.