Binnenzwembaden Aalst (Zaltbommel) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Aalst (Zaltbommel), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. De andere twee binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Aalst (Zaltbommel) Binnen 30 minuten rijden.

1. Aqua Altena

Andel Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

2. De Sportwaard

Zaltbommel ± 12 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

3. Olympia Bad

Waalwijk ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Zwembad Olympia heeft drie verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met zes banen en heeft een temperatuur van 27,5 graden. Het doelgroepenbad heeft een beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31,5 graden en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, waterparaplu, verschillende streams en een whirpool. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

4. Heygrave

Vlijmen ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.

5. De Kreek

Kerkdriel ± 19 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

7. Sportiom AquaFun

's-Hertogenbosch (Den Bosch) Subtropisch Zwembad ± 22 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

tripper logo Sportiom AquaFun tickets met korting via Tripper ticketveiling logo Sportiom AquaFun tickets met korting via Ticketveiling

9. Feel Fit Center Vught

Vught ± 24 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Feel Fit Center Vught biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

10. Zwembad Waalslag

Tiel ± 31 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

Binnenzwembaden bij Aalst (Zaltbommel) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam ± 16 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

12. Caribabad

Gorinchem Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Aalst (Zaltbommel) vogelvlucht afstand

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.