Zwembaden Aalst (Zaltbommel) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Aalst (Zaltbommel), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, twee combibaden, twee buitenbaden, één subtropisch zwembad en een waterspeeltuin. De andere zeven zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie Binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Aalst (Zaltbommel) Binnen 30 minuten rijden.

1. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

2. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad ± 12 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

3. Olympia Bad

Waalwijk Binnenbad ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad Olympia heeft drie verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met zes banen en heeft een temperatuur van 27,5 graden. Het doelgroepenbad heeft een beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31,5 graden en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, waterparaplu, verschillende streams en een whirpool. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

4. Heygrave

Vlijmen Binnenbad ± 15 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.

5. Zwembad Bijtelskil

Sleeuwijk Buitenbad ± 16 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Openluchtzwembad Bijtelskil heeft een 25 meter bad met een diepte variërend van 0.40 m tot 1.40 m, en een ander 25 meter bad met een diepte variërend van 1.80 m tot 2.10 m. Daarnaast hebben we een grote brede glijbaan en een aparte glijbaan voor de kleintjes. Voor de jonge kinderen is er een peuterbad. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een air trampoline, voetbaldoelen en een tafeltennistafel. Ontspan op onze grote zonneweide.

6. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 19 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

7. Zwembad Werkina

Werkendam Buitenbad ± 20 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad Werkina beschikt over een wedstrijdbad met zowel een hoge als een lage duikplank, een doelgroepenbad met een grote brede glijbaan, en een instructiebad met een kleine glijbaan speciaal voor de kleintjes. Voor de allerkleinsten zijn er drie peuterbaden. Alle baden zijn verwarmd voor optimaal zwemcomfort. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een speeltuintje voor extra vermaak. Bezoekers kunnen genieten van de grote zonneweide.

9. Sportiom AquaFun

's-Hertogenbosch (Den Bosch) Subtropisch zwembad ± 22 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

Bandenglijbaan

11. Feel Fit Center Vught

Vught Binnenbad ± 24 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Feel Fit Center Vught biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.

13. Zwembad Waalslag

Tiel Binnenbad ± 31 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

Zwembaden bij Aalst (Zaltbommel) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

16. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 16 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

17. Zwembad De Tobbe

Arkel Buitenbad ± 17 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Het buitenzwembad "De Tobbe" in Arkel biedt plezier voor jong en oud. Het terrein is goed onderhouden en overzichtelijk, met een groot zwembad van 40 meter, een peuterbad en speelweide met trampoline, glijbaan en klimrek. Het zwembad is geopend van mei tot september, met speciale openingstijden tijdens de zomervakantie.

18. Caribabad

Gorinchem Subtropisch zwembad Buitenbad ± 18 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

20. Zwembad De Hoge Kamp

Hoogblokland Buitenbad ± 19 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Zwembad De Hoge Kamp in Hoogblokland biedt een peuterbad en een groot bad met glijbaan en drijfmaterialen voor kinderen. Er zijn lig- en zitplaatsen op de ligweide en het terras. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen.