Zwemwater Aalst (Zaltbommel)

Ontdek 20 zwemwaterlocaties dichtbij Aalst (Zaltbommel), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht recreatieplassen, acht open water zwemplekken en vier stranden. Nul van de 20 locaties zijn alleen toegankelijk voor leden of verblijfsgasten.

Zwemwater in de buurt van Aalst (Zaltbommel) Binnen 30 minuten rijden.

3. Badstrand Veen

Veen Open water zwemplek ± 2 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

De locatie is gelegen tussen de Veense put en het dorp Veen. De Afgedamde Maas is een bijzondere riviertak tussen Maas en Waal en de vestingsteden Heusden en Woudrichem. De rivier ligt op de overgang van het rivierenlandschap naar de delta, van oost naar west de Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en de Biesbosch.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Badstrand Veen

19. Groote Wielen

Rosmalen Strandje ± 22 KM vanaf Aalst (Zaltbommel)

Ten noordoosten van ’s-Hertogenbosch ligt de VINEX wijk De Groote Wielen. In deze wijk is veel water aanwezig. De Centrale Plas heeft met 39 ha het grootste oppervlak (HAS, 2008). De Centrale Plas wordt in het noorden begrensd door agrarisch gebied en in het zuiden door stedelijk gebied. De Centrale Plas is ontstaan tijden de realisatie van het gebied. Het zwemstrand in de Centrale Plas ligt aan de zuidkant.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Groote Wielen