Zwemmen Anjum (Eanjum) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Anjum (Eanjum), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes buitenbaden, twee binnenbaden, twee combibaden, vijf open water zwemplekken, drie stranden en twee recreatieplassen. Eén zwemplek ligt er in Anjum zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Anjum (Eanjum) Binnen 30 minuten rijden.

8. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenbad ± 14 KM vanaf Anjum

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

9. Tolhuisbad

Dokkum Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Anjum

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

10. It Paradyske

Kollum Buitenbad ± 16 KM vanaf Anjum

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

14. Electra

Lauwerzijl Buitenbad ± 21 KM vanaf Anjum

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

16. De Griffioen

Grijpskerk Buitenbad ± 23 KM vanaf Anjum

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

17. Dagrecreatieterrein Klein Zwitserland

Suameer Recreatieplas ± 28 KM vanaf Anjum

Het zwemwater ligt aan de westzijde van het Burgumer Mar, net ten zuiden van de uitmonding van het Prinses Margriet kanaal, in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het is onderdeel van Vakantiepark Bergumermeer. Het zwemwater is ontstaan in de jaren ’60 van de vorige eeuw als onderdeel van het omliggende recreatieterrein. Het terrein was tot dan de opslagplaats van baggergrond,afkomstig uit het PM- kanaal. Door de opslag ontstond een heuvelachtig terrein, waarop zich later een begroeiing ontwikkelde waardoor het terrein daarom “Klein Zwitserland” werd genoemd.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Dagrecreatieterrein Klein Zwitserland