Zwemmen Arensgenhout en omgeving

Ontdek 18 zwembaden en 2 natuurzwemplekken dichtbij Arensgenhout, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, vijf combibaden, vier buitenbaden, twee subtropische zwembaden en twee recreatieplassen. Twee van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Zwemmen in de buurt van Arensgenhout Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Meerssen

Meerssen Buitenbad ± 8 KM vanaf Arensgenhout

Openluchtzwembad Meerssen is een centraal gelegen zwembad in Zuid-Limburg. Het zwembad is toegankelijk voor leden en niet-leden, die een entreebewijs bij de kassa kunnen kopen. Het zwembad beschikt over faciliteiten waar bezoekers het hele zwemseizoen volop van kunnen genieten. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, afhankelijk van het weer.

5. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Arensgenhout

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

6. Zwembad Geulle

Geulle Buitenbad ± 10 KM vanaf Arensgenhout

Het verenigingszwembad in Geulle is dagelijks geopend vanaf zaterdag 13 mei tot en met medio september. Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Het zwembad is gesloten bij slecht weer of als de watertemperatuur lager is dan 18 graden. Bij twijfel kan er gebeld worden met het zwembad.

7. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 11 KM vanaf Arensgenhout

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

9. Mosaqua

Gulpen Subtropisch zwembad Buitenbad ± 12 KM vanaf Arensgenhout

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

10. Steinerbos

Stein Binnenbad Buitenbad ± 13 KM vanaf Arensgenhout

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

14. Op de Berg

Schinveld Binnenbad ± 17 KM vanaf Arensgenhout

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

15. Plas Wrc Eijsden

Eijsden Recreatieplas ± 17 KM vanaf Arensgenhout Entree

De zwemwaterlocatie Plas WRC Eijsden, Oost-Maarland Zuid, ligt in het oostelijke winterbed van de Maas. De zwemwaterlocatie is onderverdeeld in 2 zwemplekken, namelijk dagstrand Fun Valley en recreatiestrand camping de Oosterdriessen. De stranden van de zwemlocatie liggen aan de oostzijde van de plas. Aan de westzijde van de zwemwaterlocatie bevindt zich de Maas.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Plas Wrc Eijsden

18. Sportoase Montaignehof

België Lanaken Binnenbad ± 19 KM vanaf Arensgenhout

Het sport- en wedstrijdbad van Sportoase Montaignehof heeft vijf banen van 25 meter en een temperatuur van 27°C. Voor peuters en kleuters is er een aparte zone met fonteinen en animaties. Er is ook een instructiebad met verstelbare bodem en een rust- en ontspanningsruimte met whirlpool, sauna's en stoombad.

19. Zwembad de Treffer

Eijsden Binnenbad Buitenbad ± 20 KM vanaf Arensgenhout

De Treffer biedt verschillende zwembadfaciliteiten, waaronder een recreatiezwembad, doelgroepenbad, 25m bad binnen, buitenzwembad en kinderbad buiten.

20. Freibad Gangelt

Duitsland Gangelt Buitenbad ± 20 KM vanaf Arensgenhout

Het Freibad in Gangelt is een paradijs voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Het zwembad staat bekend om zijn uitstekende waterkwaliteit, die dankzij een solarinstallatie altijd tussen een aangename 24 en 28 graden Celsius gehouden wordt. Voor de avontuurlijke bezoekers is er een 80 meter lange glijbaan en zijn er vijf duiktorens beschikbaar. De jongste zwemmers kunnen veilig spetteren in het ruime peuterbad. Wie naast het zwemmen ook sportief bezig wil zijn, kan zich uitleven op de beachvolleybalvelden.