Subtropische zwembaden Arensgenhout en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Arensgenhout. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie zwempardijzen. De andere zeven subtropische zwembaden liggen wat verder weg. Zes van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden in de buurt van Arensgenhout Binnen 30 minuten rijden.

1. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Buitenzwembad ┬▒ 11 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

2. Mosaqua

Gulpen Buitenzwembad ┬▒ 12 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

3. Aquana

Duitsland W├╝rselen Buitenzwembad ┬▒ 29 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Aquana in W├╝rselen biedt een onvergetelijke ervaring met spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden, de Black Hole, het golfslagbad en de Masterblaster. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin. Daarnaast is er een 25 meterbad met springtoren en een groot buitenbad dat geopend is bij zomerse temperaturen.

tripper logo Aquana tickets met korting via Tripper

Subtropische zwembaden bij Arensgenhout Tussen 30 minuten en een uur rijden.

4. Zwemparadijs Hengelhoef

Belgi├ź Houthalen-Helchteren ┬▒ 39 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Zwemparadijs Hengelhoef is een subtropisch zwemparadijs met verschillende faciliteiten. Er is een groot golfslagbad en voor de kleintjes is er een apart kleuter- en peuterbad waar ze veilig kunnen spelen. Avontuurliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan in de Razende Rivier, een spectaculaire wildwaterbaan. Er zijn waterkanonnen, 3 glijbanen en een whirlpool. Verken ook de Scuba-rama, een onderwateraquarium, en zwem lekker buiten in de Blue Lagoon.

5. Aqua Mundo Eperheide

Belgi├ź Peer ┬▒ 46 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Geniet van een dagje Erperheide. In Aquamundo waan je je in een subtropisch paradijs. In het lagunebad naast het golfslagbad kan je heerlijk relaxen tussen de palmbomen en rotsen. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, in de snelle wildwaterbaan. Roetsj door de bochten van 34 meter of 84 meter glijbanen. Laat je een rondje meevoeren op de gemoedelijke stroming van de Lazy River en ontspannen in de bubbelbaden. In het veilige peuterbad met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

overzichtsfoto erperheide

6. Vakantiepark De Lommerbergen

Reuver ┬▒ 60 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs biedt eindeloos waterplezier voor het hele gezin met drie spectaculaire glijbanen, een Kids Junglebad met waterval en speeltoestellen, een golfslagbad en een verwarmd bubbelbad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen.

overzicht

7. Zwemparadijs De Berckt

Baarlo ┬▒ 71 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Subtropische zwembaden bij Arensgenhout Meer dan een uur rijden.

9. Lago Pelt Dommerslag

Belgi├ź Pelt Buitenzwembad ┬▒ 61 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

LAGO Pelt Dommelslag biedt een unieke zwembeleving voor jong en oud. Met verschillende kinderbaden, waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en buitenzwembad is er voor ieder wat wils. Ontspan na het zwemmen in de wellness of de warme lagune en geniet van lekkere snacks op het zwemmersterras.

10. Lago Sint-Truiden Bloesembad

Belgi├ź Sint-Truiden Buitenzwembad ┬▒ 61 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

LAGO Sint-Truiden Bloesembad biedt het hele jaar door een subtropische zwemervaring met een constante temperatuur van 30┬░C. Tijdens de lente en zomer zijn er buitenbaden, een zwemvijver en een ligweide beschikbaar. Voor de kleintjes is er een fantasierijke waterwereld met fonteinen en een kinderbad. Voor de avonturiers zijn er hoge golven, een wilde rivier, waterglijbanen en een VR-slide. Het all-weather verwarmd buitenbad is het hele jaar door geopend en de zwemvijver is tijdens de zomermaanden dagelijks beschikbaar.