Binnenzwembaden Arensgenhout en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Arensgenhout, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, vier combibaden en twee subtropische zwembaden.

Binnenzwembaden in de buurt van Arensgenhout Binnen 30 minuten rijden.

4. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Buitenzwembad ± 10 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

5. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

7. Mosaqua

Gulpen Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Zwembad Mosaqua biedt een subtropische beleving voor jong en oud. Naast binnen- en buitenzwembaden zijn er whirlpools, een belevingsdouche en glijbanen voor de kinderen.

8. Steinerbos

Stein Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

10. Op de Berg

Schinveld ± 17 KM vanaf Arensgenhout vogelvlucht afstand

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.