Binnenzwembaden Beetgumermolen (Bitgummole) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Beetgumermolen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden en drie combibaden. De andere vier binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Beetgumermolen (Bitgummole) Binnen 30 minuten rijden.

1. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Beetgumermolen

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

3. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 8 KM vanaf Beetgumermolen

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

4. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 11 KM vanaf Beetgumermolen

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

7. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 26 KM vanaf Beetgumermolen

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Binnenzwembaden bij Beetgumermolen (Bitgummole) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

9. Tolhuisbad

Dokkum Binnenbad Buitenbad ± 28 KM vanaf Beetgumermolen

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

12. Zwembad de Kûpe

Buitenpost Binnenbad ± 38 KM vanaf Beetgumermolen

Het zwembad heeft een 6 baans 25 meter bad. Doormiddel van een klapwand wordt dit voor verschillende activiteiten in 2 delen gesplitst. Het is een licht en open zwembad dat in 2023 geopend is.