Binnenzwembaden Sneek (Snits) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Sneek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en één subtropisch zwembad. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Sneek zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Sneek (Snits) Binnen 30 minuten rijden.

3. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 16 KM vanaf Sneek vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

5. Camping 't Hop

Zwembad Wijckel Binnen ± 20 KM vanaf Sneek vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

8. Zwembad 't Derde Haad

Zwembad Harlingen Binnen ± 28 KM vanaf Sneek vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Binnenzwembaden bij Sneek (Snits) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Recreatiepark De Kuilart

Zwembad Koudum Binnen ± 25 KM vanaf Sneek vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

12. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 28 KM vanaf Sneek vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.