Binnenzwembaden Harlingen (Harns) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Harlingen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en twee combibaden. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Harlingen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Harlingen (Harns) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

7. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 32 KM vanaf Harlingen

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

8. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 32 KM vanaf Harlingen

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

9. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 35 KM vanaf Harlingen

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Binnenzwembaden bij Harlingen (Harns) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 39 KM vanaf Harlingen

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

11. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 44 KM vanaf Harlingen

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

12. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 45 KM vanaf Harlingen

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan