Binnenzwembaden Harlingen (Harns) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Harlingen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en twee combibaden. De andere drie binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Harlingen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Harlingen (Harns) Binnen 30 minuten rijden.

7. De Blauwe Golf

Zwembad Leeuwarden Binnen Buiten ± 32 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

8. It Gryn

Zwembad Stiens Binnen Buiten ± 32 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

9. Kalverdijkje

Zwembad Leeuwarden Binnen ± 35 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Binnenzwembaden bij Harlingen (Harns) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Recreatiepark De Kuilart

Zwembad Koudum Binnen ± 39 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

11. Camping 't Hop

Zwembad Wijckel Binnen ± 44 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

12. Swimfun

Subtropisch zwembad Joure ± 45 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.