Binnenzwembaden Koudum en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Koudum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Koudum zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Koudum Binnen 30 minuten rijden.

1. Recreatiepark De Kuilart

Koudum

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

3. Camping 't Hop

Wijckel ± 16 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

Binnenzwembaden bij Koudum Tussen 30 minuten en een uur rijden.

7. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 31 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

8. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen ± 36 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

9. Zwembad 't Bun

Urk ± 38 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Zwembad 't Bun biedt plezier voor iedereen die van zwemmen houdt. Van de glijbaan tot de stroomversnelling en speciaal ontworpen speelelementen voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad biedt prachtig uitzicht over het Urkerbos.

10. Zwembad De Terp

Wieringerwerf ± 38 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.

11. Bosbad

Emmeloord Buitenzwembad ± 39 KM vanaf Koudum vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.