Binnenzwembaden Workum (Warkum) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Workum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden en één subtropisch zwembad. De andere vijf binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Workum zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Workum (Warkum) Binnen 30 minuten rijden.

2. Recreatiepark De Kuilart

Koudum ± 10 KM vanaf Workum vogelvlucht afstand

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.

4. Camping 't Hop

Wijckel ± 19 KM vanaf Workum vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

6. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen ± 27 KM vanaf Workum vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

7. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 31 KM vanaf Workum vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

Binnenzwembaden bij Workum (Warkum) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

10. Zwembad De Terp

Wieringerwerf ± 42 KM vanaf Workum vogelvlucht afstand

Zwembad De Terp in Wieringermeer biedt één bassin van 25 meter bij 12½ meter en een mooi instructiebassin. Ideaal voor zwemlessen, sporten en het onderhouden van zwemvaardigheden. Voor jong en oud zijn er veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.