Zwemmen Lioessens (Ljussens) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Lioessens (Ljussens), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier buitenbaden, twee combibaden, twee binnenbaden, vijf open water zwemplekken, drie stranden en drie recreatieplassen.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Lioessens (Ljussens) Binnen 30 minuten rijden.

6. Tolhuisbad

Dokkum Binnenbad Buitenbad ± 12 KM vanaf Lioessens

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

9. Zwemcentrum Kollum

Kollum Binnenbad ± 15 KM vanaf Lioessens

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 °C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

10. It Paradyske

Kollum Buitenbad ± 17 KM vanaf Lioessens

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

13. Zwembad de Kûpe

Buitenpost Binnenbad ± 20 KM vanaf Lioessens

Het zwembad heeft een 6 baans 25 meter bad. Doormiddel van een klapwand wordt dit voor verschillende activiteiten in 2 delen gesplitst. Het is een licht en open zwembad dat in 2023 geopend is.

Zwemmen bij Lioessens (Ljussens) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

20. Openluchtzwembad De Dúnatter

Schiermonnikoog Buitenbad ± 16 KM vanaf Lioessens

Openluchtzwembad De Dúnatter op Schiermonnikoog heeft drie zwembaden: een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. Het recreatiebad heeft een brede familieglijbaan en het peuterbad is voorzien van leuke speelelementen. Op de grote ligweide kun je relaxen en kinderen kunnen zich vermaken op speeltoestellen.