Zwemmen Nes (Noardeast-Fryslân) (Nes) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Nes (Noardeast-Frysl├ón) (Nes), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee binnenbaden, twee buitenbaden, ├ę├ęn combibad, zeven open water zwemplekken en een recreatieplas. De andere zeven zwemplekken liggen wat verder weg.

Zwemmen Nes (Noardeast-Fryslân) (Nes)Binnen 30 minuten auto rijden

1. Lauwersmeer Oostmahorn

Zwemwater Anjum ┬▒ 10 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Recreatiegebied aan de westzijde van het Lauwersmeer nabij Landal Esonstad

Waterkwaliteit Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

2. Tolhuisbad

Zwembad Dokkum Binnen Buiten ┬▒ 13 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Het Tolhuisbad in Dokkum heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, een hot whirlpool en een sfeervolle horeca. Het binnenzwembad heeft een wedstrijdbad en een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbadje. Het zwembad is goed toegankelijk voor mindervaliden.

3. Lauwersmeer

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 14 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

De zwemlocaties Lauwersoog strand Meerkoet en Lepelaar liggen in het noordoostelijk gebied van het Lauwersmeer, aan het Nieuwe Robbengat en nabij het dorp Lauwersoog.

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

4. Lauwersmeer

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 14 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

De zwemlocaties Lauwersoog meerkoet en lepelaar liggen in het noordoostelijk gebied van het Lauwersmeer, aan het Nieuwe Robbengat en nabij het dorp Lauwersoog.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem

5. Suyderoogh

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 15 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Suyderoogh ligt aan een vijver in het recreatiepark Suyderoogh nabij Lauwersoog

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid EHBO EHBO Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn

6. Lauwersmeer

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 15 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Strand Zeearend is de middelste van de 5 strandjes aan de oostelijke kant van het Lauwermeer in de provincie Groningen

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

7. Lauwersmeer

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 16 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Strand Kleine zwaan is 1 van de vijf strandjes aan de oostzijde van het Lauwersmeer aan het nieuwe Robbengat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

8. Lauwersmeer

Zwemwater Lauwersoog ┬▒ 16 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Strand Brilduiker is het meest zuidelijk gelegen strandje aan de oostkant van het Lauwersmeer aan het nieuwe Robbengat. Op dit strand zijn het hele jaar door honden toegestaan

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

9. Zwemcentrum Kollum

Zwembad Kollum Binnen ┬▒ 19 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Het ZwemCentrum Kollum biedt een gezellige ambiance waar jong en oud kunnen genieten van inspanning, ontspanning en recreatie. Met een watertemperatuur van 32 ┬░C is het zwembad een ideale plek om te ontspannen.

10. Eeltsjemar

Recreatieplas Rinsumageest ┬▒ 19 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Het zwemwater ligt in de gemeente Dantumadiel aan de weg tussen Aldtsjerk en Rinsumageast. Het zwemwater ligt in een landelijke omgeving met vooral agrarisch grondgebruik. Er is sprake van beperkte bebouwing c.q. bewoning in de directe omgeving van het zwemwater. Uit het Eeltsjemar wordt zand gewonnen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

11. It Paradyske

Buitenzwembad Kollum ┬▒ 20 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Zwembad It Paradyske in Kollum heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen en een recreatiebad met verschillende speelelementen voor kinderen. Daarnaast is er een peuterbad en een ruime ligweide.

13. De Sawn Stjerren

Buitenzwembad Hallum ┬▒ 26 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

Zwemmen Nes (Noardeast-Fryslân) (Nes)Tussen 30 minuten en een uur auto rijden

14. Openluchtzwembad De D├║natter

Buitenzwembad Schiermonnikoog ┬▒ 16 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De D├║natter op Schiermonnikoog heeft drie zwembaden: een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. Het recreatiebad heeft een brede familieglijbaan en het peuterbad is voorzien van leuke speelelementen. Op de grote ligweide kun je relaxen en kinderen kunnen zich vermaken op speeltoestellen.

15. Berkenplas

Zwemwater Schiermonnikoog ┬▒ 17 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

De zwemlocatie ligt op Schiermonnikoog ten noordoosten van het dorp Schiermonnikoog. De zwemplas ligt beschut in een bos- en duingebied en is eigendom van Natuurmonumenten. Het meertje is gegraven ten behoeve van zandwinning voor dijkverbeteringwerken begin ÔÇÖ60-er jaren. Om de goede waterkwaliteit stabiel te houden is een helofytenfilter aangelegd.

Waterkwaliteit Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide

16. strand zoutkamp

Zwemwater Zoutkamp ┬▒ 23 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

strand zoutkamp in onderzoek

Waterkwaliteit Goed
Faciliteiten onbekend

18. Swimplak Blauwhoek

Zwemwater Eestrum ┬▒ 28 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Swimplak Blauwhoek ligt aan de noordoostzijde van het Burgumer Mar, ten zuidwesten van het dorp Jistrum in de gemeente Tytsjerksteradiel en is ├ę├ęn van de kleinste zwemwaterlocaties in de provincie Frysl├ón. Bij de zwemlocatie zijn een klein strand en ligweide aanwezig.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Ligweide Zwemzone afgebakend

20. Electra

Buitenzwembad Lauwerzijl ┬▒ 29 KM vanaf Nes (Noardeast-Frysl├ón) vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.