Zwemmen Oosterend (Súdwest-Fryslân) (Easterein) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Oosterend (Súdwest-Fryslân) (Easterein), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, twee buitenbaden, één combibad, een subtropisch zwembad, zes recreatieplassen, twee stranden, een open water zwemplek en een zeestrand.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Oosterend (Súdwest-Fryslân) (Easterein) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 3 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

3. Zwem- en Recreatiebad It Rak

Sneek Binnenbad ± 10 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad It Rak in Sneek heeft drie zwembaden, waaronder een wedstrijdbad van 25x15 meter met duikkuil en een recreatiebad met glijbaan en whirlpool. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden en heeft een ligweide met terras.

5. Zwembad Mounewetter

Witmarsum Buitenbad ± 13 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad Mounewetter heeft een 25 meter bad met een hoge en lageduikplank, een recreatiebad met duo glijbaan en een waterspeeltuin. Er is ook een peuterbad en een mooie grote ligweide.

9. De Swanneblom

Slappeterp Recreatieplas ± 17 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwemvijver de Swanneblom is gelegen nabij de Klaesterdijk te Slappeterp, een Fries dorp tussen Franeker en Leeuwarden in de gemeente Menameradiel. De plas wordt gebruikt om te zwemmen en zonnen door gasten van een nabijgelegen camping en lokale bewoners. De plas is via een wandelroute van twee kanten te bereiken.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij De Swanneblom

10. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 19 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

14. De Holle Poarte

Makkum Strandje ± 22 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

De Holle Poarte is gelegen aan het IJsselmeer ten westen van Makkum en ten zuiden van de uitmonding van het Makkumerdiep in het IJsselmeer. Ten noorden van het zwemstrand ligt het natuurgebied de Noardwaard, dat deel uit maakt van een gebied dat is aangewezen als beschermd natuurmonument, Vogelrichtlijn en Habitatrichtlijngebied De Friese IJsselmeerkust. Het is een gevarieerd gebied, dat bestaat uit voormalige zandplaten begroeid met riet, ruigten en struweel en is omgeven door ondiep water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Holle Poarte

15. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 22 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

16. De Woudfennen

Joure Recreatieplas ± 23 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Het zwemwater De Woudfennen ligt aan een afgesloten waterplas genaamd de Put van Nederhorst, nabij Joure in de gemeente De Fryske Marren. Het is een oude zandwinput. Het zwemwater maakt deel uit van een dagrecreatief terrein. Ten zuiden van het terrein ligt het bungalowpark / jachthaven de Woudfennen. De Langwarder Wielen liggen in het noordwesten.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Woudfennen

18. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 24 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

19. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 26 KM vanaf Oosterend (Súdwest-Fryslân)

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan