Zwembaden en zwemplekken dichtbij Twijzelerheide

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Twijzelerheide.

Binnen 30 minuten

Swimplak Blauwhoek, Jistrum

Zwemwater in Eestrum ± 5 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Swimplak Blauwhoek ligt aan de noordoostzijde van het Burgumer Mar, ten zuidwesten van het dorp Jistrum in de gemeente Tytsjerksteradiel en is één van de kleinste zwemwaterlocaties in de provincie Fryslân. Bij de zwemlocatie zijn een klein strand en ligweide aanwezig.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Ligweide Zwemzone afgebakend

Dagrecreatieterrein Klein Zwitserland, Sumar

Recreatieplas in Suameer ± 7 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Het zwemwater ligt aan de westzijde van het Burgumer Mar, net ten zuiden van de uitmonding van het Prinses Margriet kanaal, in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het is onderdeel van Vakantiepark Bergumermeer. Het zwemwater is ontstaan in de jaren ’60 van de vorige eeuw als onderdeel van het omliggende recreatieterrein. Het terrein was tot dan de opslagplaats van baggergrond,afkomstig uit het PM- kanaal. Door de opslag ontstond een heuvelachtig terrein, waarop zich later een begroeiing ontwikkelde waardoor het terrein daarom “Klein Zwitserland” werd genoemd.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

Recreatiestrand Skûlenboarch, Drogeham

Zwemwater in Hoogzand-Oostermeer ± 8 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Strand in zuidoosthoek van zandwinplas Skûlenboarch, verscholen in een groene en rustige omgeving tussen de dorpen Koatstertille, Droegeham, Skûlenboarch en It Heechsân. Het strand en zwemwater is afgebakend van de zandwinplas door middel van een dam van keien en twee hekken.

Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Zwemzone afgebakend

De Wetterstins - Bergum

Binnen- en buitenzwembad ± 8 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

It Paradyske - Kollum

Buitenzwembad ± 8 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Swimplak Eastermar, Eastermar

Zwemwater in Oostermeer ± 9 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Het zwemwater maakt onderdeel uit van het dagrecreatieterrein Eastermar. Het zwemwater ligt in de gemeente Tytsjerksteradiel, aan de zuidoost-zijde van het Burgumer Mar.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Aanvaardbaar Gemiddelde: Aanvaardbaar
Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Zwemzone afgebakend

Zwembad de Kûpe - Buitenpost

Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Zwemcentrum Kollum - Kollum

Binnenzwembad ± 11 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Eeltsjemar, Rinsumageast - Rinsumageest

Recreatieplas in Rinsumageest ± 11 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

Het zwemwater ligt in de gemeente Dantumadiel aan de weg tussen Aldtsjerk en Rinsumageast. Het zwemwater ligt in een landelijke omgeving met vooral agrarisch grondgebruik. Er is sprake van beperkte bebouwing c.q. bewoning in de directe omgeving van het zwemwater. Uit het Eeltsjemar wordt zand gewonnen.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

Optisport Tolhuisbad - Dokkum

Binnenzwembad ± 12 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

't Baaijersplak - Garijp

Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand

De Sawn Doarpen - Giekerk

Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Twijzelerheide vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.