Zwembaden Akmarijp (Eagmaryp) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Akmarijp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, drie buitenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad. De andere zeven zwembaden liggen wat verder weg.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie Binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Akmarijp (Eagmaryp) Binnen 30 minuten rijden.

1. Swimfun

Joure Subtropisch zwembad ± 7 KM vanaf Akmarijp

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

buitenbad wildwaterbaan

4. De Wispel

Tijnje Buitenbad ± 18 KM vanaf Akmarijp

Natuurbad De Wispel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een serene omgeving voor bezoekers om te genieten van het water.

6. Camping 't Hop

Wijckel Binnenbad ± 22 KM vanaf Akmarijp

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

10. Zwemcentrum De Welle

Drachten Binnenbad Buitenbad ± 30 KM vanaf Akmarijp

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

11. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 30 KM vanaf Akmarijp

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

13. Bosbad

Emmeloord Binnenbad Buitenbad ± 42 KM vanaf Akmarijp

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

Zwembaden bij Akmarijp (Eagmaryp) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

14. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 23 KM vanaf Akmarijp

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

16. Zwembad Jubbega

Jubbega Buitenbad ± 29 KM vanaf Akmarijp

Zwembad Jubbega is een natuurzwembad gevuld met welwater en zonder chloor. Het zwembad heeft een lengte van 50 meter en is groot genoeg voor zwemwedstrijden. De waterdiepte varieert tussen 1 meter en 3 meter 50 en er is ook een peuterbad aanwezig. Rondom het zwembad ligt een zonneweide en er is een zandstrand met klimtoestel, fontein en glijbaan voor de allerjongsten. Er zijn duikplanken aanwezig en er is ook de mogelijkheid om tafeltennis te spelen of te beachvolleyballen.

18. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 30 KM vanaf Akmarijp

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

20. Recreatiepark De Kuilart

Koudum Binnenbad ± 31 KM vanaf Akmarijp

Het binnenzwembad op Vakantiepark De Kuilart staat garant voor veel plezier. Dit overdekte zwembad beschikt over maar liefst drie glijbanen, waaronder een snelheidsmeter-glijbaan en een opvallende kegelvormige Cone-glijbaan. Er is genoeg te beleven voor iedereen. Let op: het zwembad kan soms alleen geopend zijn voor parkgasten, waardoor de waterspeeltuin en glijbanen mogelijk gesloten zijn. Zie de website voor de openingstijden.