Binnenzwembaden Akmarijp (Eagmaryp) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Akmarijp, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zes binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad. De andere twee binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Akmarijp (Eagmaryp) Binnen 30 minuten rijden.

1. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 7 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.

4. Camping 't Hop

Wijckel ± 22 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Camping 't Hop in Gaasterland heeft een royaal en verwarmd zwembad dat het hele jaar door overdekt is. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin, met een apart kinderbad en schuifdeuren die openstaan bij warm weer.

8. Zwemcentrum De Welle

Drachten Buitenzwembad ± 30 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Zwemcentrum De Welle is een veelzijdige locatie waar jong en oud terecht kan voor een breed scala aan wateractiviteiten. Het 50-meterbad is ideaal voor de serieuze baantjestrekker, terwijl het recreatiebad uitnodigt tot vrij zwemmen en plezier voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciaal pierenbad met speelgoed, een glijbaan en fontein. De avontuurlijke bezoekers kunnen zich wagen aan de glijbaan met tijdswaarneming of de draaikolk. Na al het spetteren is het mogelijk om te ontspannen in het warme bubbelbad.

9. De Blauwe Golf

Leeuwarden Buitenzwembad ± 30 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

10. Bosbad

Emmeloord Buitenzwembad ± 42 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Zwembad het Bosbad in Emmeloord biedt het hele jaar door vier verwarmde binnenbaden en in de zomermaanden ook een buitenzwembad. Het grote 25-meterbad heeft zes banen en twee duikplanken. Het warmwaterbad van 33 graden is ideaal voor therapiezwemmen en zwangerschapszwemmen. Het Bosbad organiseert regelmatig evenementen, zoals discozwemmen en spelletjes in de schoolvakanties.

Binnenzwembaden bij Akmarijp (Eagmaryp) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Kalverdijkje

Leeuwarden ± 30 KM vanaf Akmarijp vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.