Binnenzwembaden Amstenrade en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Amstenrade, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, drie combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er over de grens.

Binnenzwembaden in de buurt van Amstenrade Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Hoensbroek

Heerlen Buitenzwembad ± 3 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

In het hart van Hoensbroek ligt een veelzijdige zwemfaciliteit die voor ieder wat wils biedt. Of je nu komt voor sportieve activiteiten of ontspanning, de accommodatie is uitgerust met een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers. Voor degenen die op zoek zijn naar plezier, is er een recreatiebad met een glijbaan en een peuterbad voor de kleintjes.

3. Op de Berg

Schinveld ± 7 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

Bij @Op de Berg in Schinveld kun je zwemmen in schoon en helder water, baantjes trekken of gewoon afkoelen. Het zwembad is geopend voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Ook is er een binnenspeeltuin en een horecagelegenheid met uitzicht op de speeltuin.

5. Laco Sportcentrum Glanerbrook

Geleen Subtropisch Zwembad Buitenzwembad ± 9 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

Laco Geleen, gelegen in het centrum van Geleen, biedt een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Onze goed uitgeruste accommodatie beschikt over diverse zwembaden, zowel binnen als buiten. Het binnenbad biedt een doelgroepbad met beweegbare bodem, een peuterbassin, een wedstrijdbad, een recreatiebad, een duikplank en zelfs een subtropisch bad met twee glijbanen. In het buitenbad vind je een peuterbassin, een doelgroepbad, een wedstrijdbad en een recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een ruime ligweide zijn er ook andere faciliteiten zoals een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines waar je plezier kunt beleven.

9. Steinerbos

Stein Buitenzwembad ± 14 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

Het binnenbad van Steinerbos heeft een wedstrijd-, peuter- en instructiebad en biedt bijna het hele jaar door sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen zijn er verschillende speelelementen beschikbaar, zoals matten en een stormbaan.

11. D'r Pool

Kerkrade ± 17 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

Zwembad Hoensbroek beschikt over een wedstrijdbad voor de serieuze zwemmers en een recreatiebad met glijbaan, ideaal voor een dagje uit met het gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad, waar zij veilig kunnen spetteren. Daarnaast is er een verwarmd bad voor wie op zoek is naar ontspanning. Naast de zwemfaciliteiten biedt de locatie ook horecagelegenheden waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

12. Gelobad

Duitsland Geilenkirchen ± 18 KM vanaf Amstenrade vogelvlucht afstand

Het GELOBAD in Geilenkirchen verwelkomt bezoekers in een aangename omgeving waar waterpret centraal staat. Met een wedstrijdbad op een comfortabele 28°C, een doelgroepenbad van 30°C en een peuterbad op een knusse 32°C, is er voor iedere zwemliefhebber wat wils.