Binnenzwembaden Baard en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Baard, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en drie combibaden. De andere twee binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van Baard Binnen 30 minuten rijden.

2. De Blauwe Golf

Leeuwarden Buitenzwembad ± 15 KM vanaf Baard vogelvlucht afstand

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

5. Kalverdijkje

Leeuwarden ± 17 KM vanaf Baard vogelvlucht afstand

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

7. It Gryn

Stiens Buitenzwembad ± 19 KM vanaf Baard vogelvlucht afstand

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

8. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen ± 21 KM vanaf Baard vogelvlucht afstand

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

Binnenzwembaden bij Baard Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Swimfun

Joure Subtropisch Zwembad ± 29 KM vanaf Baard vogelvlucht afstand

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure biedt plezier voor alle leeftijden met spannende en ontspannende attracties, waaronder een golfslagbad, wildwaterbaan en peuterbad. Naast de vele waterfaciliteiten is er ook een groot aanbod op het gebied van wellness, zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank.