Zwembaden en zwemplekken dichtbij Harlingen

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Harlingen.

Binnen 30 minuten auto rijden

Harlingerstrand, Harlingen

Zwemlocatie Harlingerstrand ligt aan de Waddenzee. Het strand van Harlingen ligt tegen de Westerzeedijk aan. De lengte en breedte van het strand zijn afhankelijk van het getij. Bij eb is het strand gemiddeld ongeveer 50 m breed en heeft een lengte van ongeveer 375 meter.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Afdrijvingsgevaar

Zwembad Mounewetter

Buitenzwembad in Witmarsum
± 11 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Zwembad de Klomp

Buitenzwembad in Wommels
± 16 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

Zwembad Vitaloo

Binnenzwembad in Bolsward
± 18 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

De Holle Poarte, Makkum

± 18 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

De Holle Poarte is gelegen aan het IJsselmeer ten westen van Makkum en ten zuiden van de uitmonding van het Makkumerdiep in het IJsselmeer. Ten noorden van het zwemstrand ligt het natuurgebied de Noardwaard, dat deel uit maakt van een gebied dat is aangewezen als beschermd natuurmonument, Vogelrichtlijn en Habitatrichtlijngebied De Friese IJsselmeerkust. Het is een gevarieerd gebied, dat bestaat uit voormalige zandplaten begroeid met riet, ruigten en struweel en is omgeven door ondiep water.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem

Zwembad Rolpeal

Binnenzwembad in Workum
± 29 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand

It Gryn

Binnen- en buitenzwembad in Stiens
± 32 KM vanaf Harlingen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.