Zwemmen Minnertsga (Minnertsgea) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Minnertsga (Minnertsgea), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, twee combibaden, twee buitenbaden, één recreatieplas en een zeestrand. De andere tien zwemplekken liggen wat verder weg.

Zwemmen in de buurt van Minnertsga (Minnertsgea) Binnen 30 minuten rijden.

4. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 15 KM vanaf Minnertsga

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

5. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 18 KM vanaf Minnertsga

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

6. De Sawn Stjerren

Hallum Buitenbad ± 18 KM vanaf Minnertsga

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum biedt sportief zwemmen, duikplanken, een nieuwe glijbaan van 6,30 meter hoog en 52 meter lang, zonneweide, diverse zwemlessen voor jong en oud en een kiosk met ijsjes, drankjes en snacks. Het zwembad is verwarmd en geopend van eind april tot en met half september, afhankelijk van het weer.

7. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 19 KM vanaf Minnertsga

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

9. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 21 KM vanaf Minnertsga

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

Zwemmen bij Minnertsga (Minnertsgea) Tussen 30 minuten en een uur rijden.

11. Zwembad de Klomp

Wommels Buitenbad ± 20 KM vanaf Minnertsga

Zwembad de Klomp biedt drie baden, waaronder een peuterbad en twee glijbanen. Het zwembad is geschikt voor het hele gezin en biedt zwemlessen in buitenwater. Het is een gastvrij zwembad dat grotendeels bemand wordt door vrijwilligers.

20. De Holle Poarte

Makkum Strandje ± 35 KM vanaf Minnertsga

De Holle Poarte is gelegen aan het IJsselmeer ten westen van Makkum en ten zuiden van de uitmonding van het Makkumerdiep in het IJsselmeer. Ten noorden van het zwemstrand ligt het natuurgebied de Noardwaard, dat deel uit maakt van een gebied dat is aangewezen als beschermd natuurmonument, Vogelrichtlijn en Habitatrichtlijngebied De Friese IJsselmeerkust. Het is een gevarieerd gebied, dat bestaat uit voormalige zandplaten begroeid met riet, ruigten en struweel en is omgeven door ondiep water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Holle Poarte