Binnenzwembaden West aan Zee en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom West aan Zee, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één binnenbad. De andere elf binnenzwembaden liggen wat verder weg.

Binnenzwembaden in de buurt van West aan Zee Binnen 30 minuten rijden.

1. De Dôbe

West-Terschelling Binnenbad ± 5 KM vanaf West aan Zee

Zwembad De Dôbe op West-Terschelling biedt één groot zwembad met een instructiebad en een recreatiebad met een glijbaan. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Er is ook een betegeld buitenterras en een kleinschalige ligweide aanwezig.

Binnenzwembaden bij West aan Zee Tussen 30 minuten en een uur rijden.

Binnenzwembaden bij West aan Zee Meer dan een uur rijden.

3. Zwembad 't Derde Haad

Harlingen Binnenbad ± 37 KM vanaf West aan Zee

Zwembad 't Derde Haad in Harlingen beschikt over een wedstrijdbad van 25x15 meter met een beweegbare bodem tot 3,50 meter diep, geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook is er een peuterbad met glijbaan en speelattributen.

6. Zwembad de Golfslag

Buren Binnenbad ± 48 KM vanaf West aan Zee

Het overdekte zwembad op Vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland biedt eindeloos zwemplezier voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een 25-meterbad, peuterbad, waterglijbaan van 50 meter en meerdere ligstoelen op zowel binnen- als buitenterrassen. De watertemperatuur is 29 graden en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

7. It Gryn

Stiens Binnenbad Buitenbad ± 49 KM vanaf West aan Zee

Zwembad It Gryn in Stiens is onderdeel van sportcentrum It Gryn en biedt zowel binnen- als buitenbaden. Het recreatiebad heeft speelattributen en attracties, terwijl sportievelingen terecht kunnen in het 25 meterbad voor banenzwemmen. Er is ook een whirlpool en een zonneweide.

8. De Blauwe Golf

Leeuwarden Binnenbad Buitenbad ± 53 KM vanaf West aan Zee

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud, waaronder een golfslagbad, stroomversnelling, whirlpools en interactieve glijbanen. Voor sportieve zwemmers is er een wedstrijdbad van 25 meter met 6 banen breed en een duikplank. Daarnaast zijn er een peuterbadje, airtrampoline en een horecaterras met zwemmersbar. Relaxen kan op de ligweide en er zijn diverse kleedruimtes en kledinglockers beschikbaar.

10. Kalverdijkje

Leeuwarden Binnenbad ± 56 KM vanaf West aan Zee

Zwembad Kalverdijkje biedt volop zwemplezier voor zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer. Het 6 banen brede wedstrijdbad en het extra verwarmde (33 graden) doelgroepenbad zijn perfect voor iedereen. Na afloop kun je terecht in het gezellige sportcafé met uitzicht op het zwembad en de beide sporthallen.

11. Zwembad Calluna

De Koog Binnenbad ± 62 KM vanaf West aan Zee

Zwembad Calluna op Kustpark Texel is een ideaal familiebad met een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd- en golfslagbad, een waterpaddestoel, een wildwaterkreek, 2 ruime whirlpools met watermassage-banken en voor de allerkleinsten een peuterbad. Let op dat parkgasten tijdens drukke periodes voorrang hebben op bezoekers van buitenaf.